Kursutvärderingar

”Jag kommer att känna mig säkrare när det gäller tal och skrift”

”Jag tror att jag kommer att ha en hel del användning av det jag lärt mig”

”Jag tycker att den var mycket bra sammansatt med en mycket engagerad och bra lärare.”

”Jättebra lärdomar för den interkulturella kompetensen, även vokabulären för arbetslivet har utvecklats.”

”Kursen har gett mig inspiration till att fortsätta studera tyska”

”Jag måste tacka för stipendiet. Det var en otroligt givande kurs. Alla lärare på kursen var otroligt bra; pedagogiska och
kunniga, inspirerande. Med sådana lärare i den svenska skolan vore språkundervisningen mycket populärare. Den
bästa kurs jag någonsin gått.”

”Detta är den absolut bästa kursen som jag har gått i mitt yrkesliv. Kursen höll mycket hög nivå och tempo i en trevlig
och funktionell miljö.”

”Otroligt bra utbildning. Det gav en riktig kickstart och ett sug efter att lära sig mer tyska. Tack så mycket för allt.
Kursen var helt otroligt bra och mycket givande.”

”Toppklass på allt, mycket duktiga och trevliga lärare, bra kursinnehåll. Viktigt med kursen är att den till stor del också
handlar om kulturskillnader och dylikt som är nog så viktiga när man arbetar i den tyska resp. svenska affärskulturen.”

”Souverän kurs. Välplanerad och organiserad samt genomförd med hög kompetens och ett enormt engagemang. Jag
kan varmt rekommendera denna kurs för andra.” ”Jag kommer absolut att rekommendera kursen till alla som har behov att förbättra sin kunskaper i Tyska. I och med kursen känns interaktionen med mina tyska kollegor nu enklare och jag har fått en ”flygande start” på min resa att behärska tyska flytande!”

”Kursen var mycket nyttig och lärorik för mig. Proppen går ur när man pratar nästan enbart tyska under en längre sammanhållen tid och jag känner att jag själv tar mer initiativ att prata tyska nu även vid tillfällen när det skulle gå att välja engelska. All information runt kursen har varit bra och jag är glad att jag fick tid och möjlighet att deltaga.”

”Utmärkt kurs på hög nivå – lyhörda och kunniga lärare, entusiasmerande – bra avvägning grammatik/konversation etc. Fortsätt så!”

”Antagligen den bästa utbildning jag någonsin gått på (inklusive universitetet). Mycket engagerade lärare. En perfekt helhetsbild av Tyskland med alla de olika inslagen som politik, historia, geografi, kultur, traditioner osv. Alltsamman en mycket vacker och charmig stad. Mycket bättre tror jag inte utbildning kan bli. Ett stort tack för att jag fick chansen att deltaga!”

”Jag är mycket nöjd och hade jättetrevlig om än tufft ”för hjärnan”. Mycket trevlige lärare och jag fick många nya vänner bland de andra deltagarna. Vi brevväxlar i ”min grupp” på tyska.”