Referenser

”Jag kommer absolut att rekommendera kursen till alla som har behov att förbättra sin kunskaper i Tyska. I och med kursen känns interaktionen med mina tyska kollegor nu enklare och jag har fått en ”flygande start” på min resa att behärska tyska flytande!”
( Albert Rödfalk, Produktchef, Berthold Technologies GmbH)

”Kursen var mycket nyttig och lärorik för mig. Proppen går ur när man pratar nästan enbart tyska under en längre sammanhållen tid och jag känner att jag själv tar mer initiativ att prata tyska nu även vid tillfällen när det skulle gå att välja engelska. All information runt kursen har varit bra och jag är glad att jag fick tid och möjlighet att deltaga.”                                                                                                                                                          (Mikael Norgren (Senior Project Manager  |  R&D Cooperation Office, UV  |  Scania CV AB)

”Utmärkt kurs på hög nivå – lyhörda och kunniga lärare, entusiasmerande – bra avvägning grammatik/konversation etc. Fortsätt så!”
(Anna Granath Hansson, Financial Manager, Skanska Financial Services AB i Solna)

”Antagligen den bästa utbildning jag någonsin gått på (inklusive universitetet). Mycket engagerade lärare. En perfekt helhetsbild av Tyskland med alla de olika inslagen som politik, historia, geografi, kultur, traditioner osv. Alltsamman en mycket vacker och charmig stad. Mycket bättre tror jag inte utbildning kan bli. Ett stort tack för att jag fick chansen att deltaga!”
(Per Rosén, Ekonomichef, Fordonsmateriel AB Ängelholm)

”Jag är mycket nöjd och hade jättetrevlig om än tufft ”för hjärnan”. Mycket trevlige lärare och jag fick många nya vänner bland de andra deltagarna. Vi brevväxlar i ”min grupp” på tyska.”
(Kerstin Andersson, Marketing Manager, Siemens Industrial Turbomachinery Finspång)